2015-08-07

Fredag kväll i Visby

Vår härliga tisdag började med lite bloggande som det går att läsa om i vårt förgående inlägg. Dagen forsatte med lite lätt köande för Girls on Fire. Om ni kommer till medeltidsveckan missa inte denna underbara, akrobatiska och eleganta show. Den är helt underbar. (särskilt Tovan ;) )










Eftersom det av tradition är byta roll-dag, Crossdress Wednesday, på onsdag så pryddes vår Madiirje dagen till ära av ett underbart skönt skägg.

¨
Onsdagen är även Nordegravar-dagen. Och i vanlig ordning satt vi där då klockan slog lunch, möjligen tidigare. Det vi väntade på var givitvis Trix, men kvällen bjöd även på andra små framträden av bland annat Krabat och inslag av Poeta Magica. 





 

Återträff från första året på medeltidsveckan: Totoro!

¨
Igår lyckades vi hitta till en riktigt charmig liten konsert av Krabat. 


¨
Kvällen rundades av med en bankett i Bistra Harens källarvalv som vi rullade från. Minst fem rätter, typ, det blev svårt att hålla räkningen efter ett tag XD

Nu är det sovdags, efrer den enda riktigt lugna dagen på medeltiden, med brädspel och gyckelträning på stranden, svamp i svamp på Kapitelhusgården och vettig läggtid, en får vi väl ha den  här veckan :P Devium


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar