2013-08-05

Shopping i Visby

Idag så har vi tagit det lite lugnare. Dagen började med en lugn frukost utomhus i solskenet. På väg mot marknaden blev det lite fotografering, för om man har tillgång till snygga bakgrunder så gäller det såklart att ta vara på det.

   


På marknaden blev det lite smarriga kanelrullar och underhållning med Bastardus Sans. Efter att vi snurrat runt hela förmiddagen (räknat med semesterdider)  kände vi oss lite marknadströtta och kontaterna började sina så hittade vi till medeltidsloppisen istället och avslutade turen på ett litet charmigt cafe (Paradiset) bakom St Lars. På loppisen hittade vi Fröken Cecilia som sålde sina helt underbara brickband i alla möjliga färger.


Sen gick vi på fårjakt, för det måste man ju när man är i visby, och hittade till slut ett, dock inte i den traditionella meningen ;)


Inga djur blev skadade under fotograferingen (!).

Efter en mindre dramatisk jakt stannade vi vid forumets scen för att njuta av lite musik och gyckel. Och så passade vi på att att beundra dagens inköp som varierat från  [inte så]simpla ringar till detaljerade klädbeskrivningar på islänska.



Men då Madiirje och Louise känner sig trötta idag så avslutar vi dagen med lite småsömnad, medan vi släppte iväg Munk Martin på egna äventyr. Vi håller tummarna för en minst lika spännande dag i morgondagens Visby.

Devium Louise & Madiirje
Bonusbild: Hattrekord hos Kalabalik.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar